Kiwa Fire Safety & Security

Welkom op de website van Kiwa NCP 


Kiwa NCP is een certificatie-instelling die zich met name richt op het certificeren van bedrijven op het gebied van Fire Safety & Security. Door middel van onafhankelijke bedrijfsaudits en beoordelingen op geleverd werk wordt getoetst of een bedrijf voldoet aan de certificatie-eisen. Indien aan de criteria wordt voldaan volgt een bedrijfscertificaat. De door Kiwa NCP gecertificeerde bedrijven zijn te vinden via de zoekmachine onderaan deze pagina.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen, wordt ook Kiwa NCP door externe partijen beoordeeld.  Een van deze partijen is de Raad voor Accreditatie. Kiwa NCP is geaccrediteerd voor het uitvoeren van de audits ISO9001 en de audits bij de Particuliere Alarmcentrales. Klik hier voor meer informatie. 

De unit Kiwa NCP is onderdeel van de Divisie Kiwa Fire Safety & Security en is gevestigd op bedrijventerein Goudse Poort in Gouda.

Divisie Kiwa Fire Safety & Security
Na de overname van NCP Certificatie en SCM Certificatie zijn ook de Inspectie Instelling BPSI en het test instituut Telefication overgenomen. Door de overname van deze partijen is Kiwa Fire Safety & Security gegroeid en mag zij zich sinds 1 januari 2013 een divisie noemen.

Onder de Divisie Fire Safety & Security vallen 4 units:

 

Kiwa heeft zogenaamde Expert Centres. Deze  Expert Centres zijn een gezamenlijk initiatief van de verschillende divisies en internationale partners, van waaruit alle beschikbare kennis en ervaring die Kiwa ter beschikking heeft, vanuit een centraal punt wordt gecoördineerd. Op deze manier komt uw vraag of probleem snel terecht op de juiste plaats en kan zo behandeld worden door de meest geschikte deskundigen.

Vragen

Mocht u vragen hebben over het gebruik van deze website of over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0182-82 04 60

Indien u wenst in te loggen op de webportal om uw objectcertificaten aan te vragen, klikt u op de login button in het linker menu. U kunt inloggen met de inlogcodes die aan u verstrekt zijn. Nadat u bent ingelogd, vindt u de handleiding voor het gebruik van de portal. Voor vragen over het gebruik van de portal, kunt u eveneens het bovenstaande telefoonnummer gebruiken.

Wij wensen u veel gebruikersgemak toe !