Welkom op de website van Kiwa NCP

 

Donderdag 15 december 2016 is Kiwa NCP vanaf 16.00 uur niet of beperkt bereikbaar.
Tevens zijn wij tussen kerst en oud en nieuw (week 52) geheel gesloten. Vanaf maandag 2 januari 2017 zijn wij u weer volledig van dienst.

De Kiwa NCP Portal blijft uiteraard volledig voor u beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

 

Kiwa NCP is een certificatie-instelling op het gebied van brandveiligheid en criminaliteitspreventie. De activiteiten van Kiwa NCP richten zich op kwaliteit in beveiliging en het organiseren van verbeterprocessen in preventie van brand en criminaliteit.

Door middel van onafhankelijke bedrijfsaudits, inspecties en beoordelingen op geleverd werk wordt getoetst of een bedrijf voldoet aan de certificatie-eisen. Indien aan de criteria wordt voldaan volgt een bedrijfscertificaat. De door Kiwa NCP gecertificeerde bedrijven zijn te vinden via de zoekmachine onderaan deze pagina.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen, worden wij als Certificatie-Instelling door externe partijen beoordeeld. Een van deze partijen is de Raad voor Accreditatie (RvA). 

Wij zijn door de RvA geaccrediteerd voor het uitvoeren van diverse beoordelingsrichtlijnen, certificatieschema's en normen. Bekijk hier onze huidige accreditaties. Klik hier voor meer informatie over de RvA en onze accreditaties.