Kiwa Fire Safety & Security


Welkom op de website van Kiwa Fire Safety & Security.
  

Per 1 januari 2011 zijn SCM en NCP Certificatie onderdeel van Kiwa Nederland N.V. Kiwa is een snelgroeiende internationale kennisorganisatie op het gebied van certificatie, (gas)technologie, training, testing en consultancy. Kiwa is marktleider in de water-, gas- en bouwsector, de industrie, zakelijke dienstverlening en zorg en veiligheid. Met ruim 1000 specialistische medewerkers is Kiwa in meer dan 40 landen wereldwijd actief.

Bovendien heeft Kiwa zogenaamde Expert Centres. Deze  Expert Centres zijn een gezamenlijk initiatief van de verschillende divisies en internationale partners, van waaruit alle beschikbare kennis en ervaring die Kiwa ter beschikking heeft, vanuit een centraal punt wordt gecoördineerd. Op deze manier komt uw vraag of probleem snel terecht op de juiste plaats en kan zo behandeld worden door de meest geschikte deskundigen.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van deze website, dan kunt u contact met ons opnemen op nummer:

0182-82 04 60 voor vragen over Kiwa NCP

0182-82 04 70 voor vragen over Kiwa SCM

Indien u wenst in te loggen op één van de webportals om uw objectcertificaten aan te vragen, klikt u op de login buttons in het linker menu. U moet inloggen met de inlogcodes die onlangs aan u verstrekt zijn. Nadat u bent ingelogd, vindt u de handleiding voor het gebruik van de nieuwe portals. Voor vragen over het gebruik van de portals, kunt u eveneens de bovenstaande nummers gebruiken.

Wij wensen u veel gebruikersgemak toe !