Home > Brandveiligheid > BMI/OAI: Opfrisdag Onderhoudsdeskundige BMI/OAI

BMI/OAI: Opfrisdag Onderhoudsdeskundige BMI/OAI

Fris uw kennis op! Bezoek onze Opfrisdag Onderhoudsdeskundige BMI en OAI.
 
Na succesvolle eerdere edities organiseert Kiwa NCP ook dit jaar dé Opfrisdag Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties en Ontruimingsalarminstallaties. 
 
De opfrisdag Onderhoudsdeskundige BMI en OAI is een ideale gelegenheid om weer helemaal bijgespijkerd te worden over de meest actuele regelgeving.
 
Bent u helemaal op de hoogte van alle wet- en regelgeving gebaseerd op de Certificatieschema’s BMI Onderhouden en OAI Onderhouden?
 
Wat kan er wel en wat niet, waar is de onderhoudsdeskundige verantwoordelijk voor? Al deze onderdelen zijn, samen met enkele praktijkvoorbeelden, opgenomen in het cursusboek, die tevens dient als naslagwerk. De cursus is van toegevoegde waarde voor de (gediplomeerde) onderhoudsdeskundige die op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen en inzichten. 
 
Voor wie is deze cursus? 
Er is geen specifieke vooropleiding vereist, echter is deze opfris cursus bedoeld voor mensen die zich bezig houden met het onderhouden van brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties. Deze 1-daagse cursus zal worden afgesloten met een kort examen. Na het bereiken van een positief resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat. 
 
De cursusdatum is:
Vrijdag 9 juni 2017 - Locatie Kiwa, Wilmersdorf 50 te Apeldoorn
 
Kosten: 
De kosten voor deze dag zijn € 395.- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief cursusmateriaal, een Kiwa certificaat en lunch. Er kunnen maximaal 15 deelnemers aan deze cursusdag deelnemen.
 
Aanmelden: 
Om u en/of uw collega’s aan te melden kunt u een e-mail bericht sturen naar info.ncp@kiwa.nl met daarin de volgende gegevens:
- Aanmelding Opfrisdag Onderhoudsdeskundige BMI en OAI
- Voorletters + naam deelnemer
- Bedrijfsnaam
- Factuuradres
- Naam en telefoonnummer contactpersoon

Heeft u vragen, stuur een e-mail naar info.ncp@kiwa.nl.

Met vriendelijke groet,
Bert Glismeijer